суббота, 9 февраля 2013 г.

аналіз діяльності патріот запоріжжя

23 листопада, напередодн Мжнародного дня боротьби за лквдацю насилля над жнками, пдвели пдсумки фотоконкурсу «С¶М'Я БЕЗ НАСИЛЛЯ», який проходив протягом листопада.

... про П¶ДСУМКИ ФОТОКОНКУРСУ «С¶М'Я БЕЗ НАСИЛЛЯ»

На сьогодншнй день в Запорзькй област створено 168 прийомних смей та 14 дитячих будинкв смейного типу, в яких виховуються 413 дтей-сирт та дтей, позбавлених батьквського пклування.

До проведення навчання запрошен: представник служби у справах дтей облдержадмнстрац, психологи, соцальн педагоги та нш спецалсти.

Навчання проводиться в форм семнару-треннгу, що да можливсть оцнити виховний потенцал кандидатв в прийомн батьки, опкуни/пклувальники та сприя набуттю навичок, якими мають володти потенцйн батьки для того, щоб знаходити порозумння з прийомними дтьми, активно з ними спвпрацювати, вмти спрямовувати власний досвд та знання на створення найкращих умов життя та виховання дтей - сирт та дтей, позбавлених батьквського пклування, як прийдуть у см ю.

Тому, основна мета пдготовки кандидатв в прийомн батьки та опкуни поляга в тому, щоб кожний потенцйний батько та мати усвдомили свй вибр щодо створення прийомно см  та встановлення опки, зрозумли бльшсть проблем, з якими м доведеться стикнутись в процес виховання прийомно дитини та прийняли остаточне ршення чи готов вони на цей крок.

У дтей сирт та дтей, позбавлених батьквського пклування,  потреба у люблячих батьках, як володють знаннями, умнням  навичками та зможуть забезпечити м повноцнний розвиток  виховання.

З 27 по 29 листопада 2012 року спецалстами Запорзького обласного центру соцальних служб для см , дтей та молод проводиться триденне навчання для 17 кандидатв в прийомн батьки, опкуни/пклувальники Запорзько област (це 2 особи та 4 подружн пари, що мають бажання створити прийомну см ю та 7 осб, як бажають взяти дитину пд свою опку).

... про НАВЧАННЯ КАНДИДАТ¶В У ПРИЙОМН¶ БАТЬКИ, ОП¶КУНИ/П¶КЛУВАЛЬНИКИ

На «десерт» дтлахам було запропоновано виставу «Лсова казка». Наприкнц свята ус присутн дточки отримали смачн подарунки вд «Святого Миколая».

200 дтей пльгових категорй: дти-сироти та дти, позбавлен батьквського пклування, дти з функцональними обмеженнями, дти з малозабезпечених, прийомних та багатодтних смей взяли участь в нтермед з веселими клоунами.

19 грудня, з нагоди святкування Дня Святого Миколая, Запорзьким обласним центром соцальних служб для см , дтей та молод спльно з Обласним академчним театром юного глядача було проведено благодйну виставу.

... про СВЯТО ДЛЯ Д¶ТЕЙ П¶ЛЬГОВИХ КАТЕГОР¶Й

   КОРИСНА ¶НФОРМАЦ¶Я

КОРИСНА ¶НФОРМАЦ¶Я

СОЦ¶АЛЬН¶ ¶СТОР¶·...

ЗАГАЛЬНА ¶НФОРМАЦ¶Я:

ЗАПОР¶ЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦ¶АЛЬНИХ СЛУЖБ для С¶М ·, Д¶ТЕЙ та МОЛОД¶

Нхто не зна як проблеми зустрнуть нас завтра, але вже сьогодн треба знати, хто готовий прийти на допомогу!

ЗАПОР¶ЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦ¶АЛЬНИХ СЛУЖБ для С¶М ·, Д¶ТЕЙ та МОЛОД¶

Комментариев нет:

Отправить комментарий